Форум Кочерового

Теми для публікацій та розмов


Політика і влада
25 листопада 2008 (мешканець села)

Корупція та хабарництво В нашому селі, з приходом на п...
25 листопада 2008 (мешканець села)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 91.197.5.1 Тема: Політика і влада

В нашому селі, з приходом нового голови Кочерівської сільської ради Слюсаренко Катерини Іванівни, почали процвітати корупція і хабарництво. Вже майже не залишилось в селі земель, які  Катерина Іванівна, за хабарі не роздала би в оренду комерційним структурам з Києва.Та коли приносять заяви мешканці села, аби отримати хоча б клаптик землі, то вона особисто пише відмови не виносячи заяви навіть на розгляд сесії.

Слюсаренко мабуть едина в районі голова  сільради, яка має в своєму штаті цілу свиту київських адвокатів. Серед нах адвокат Роман Горбань (один із засновників адвокатської фірми 'Нікітченко і партнери').Саме ця людина вела всю юридичну сторону справи по рейдерському захвату Коростишівського Агрохіму.Це знакова справа, в якій адвокат Горбань почав захищати інтереси двох бабульок-акціонерок, у яких було штук по десять акцій, а в результаті 62% АТ перейшло у власність сім'ї Тернікових- дружини і двох дочок Юрія Тернікова добре відомого по Україні рейдера, який працює (мабуть по сумістництву) директором 'Підприємства 'Прогресс', що входить до структури Держкомрезерву.

А в травні 2008 року, ця ж сама дружина Тернікова, купила корпоративні права у ПП'Алекс-Трейд'. Вказане підприємство мало договори оренди на дві земельні ділянки в с.Кочерів, які виходять на фасад Житомирської траси. Та цієї, орендованної землі команді Терніков&Горбань виявилось замало. Вони вирішили збільшити розміри орендованої земельної ділянки за рахунок сусідньої будівлі.От  тоді  Терніков&Горбань вирішили до рейдерської діяльності залучити і голову сільської ради Слюсаренко. Саме Горбань склав позивну заяву до суду про визнання не дійсною біржової угоди, згідно якої в 2006 жінка-підприємець купила нежитлову будівлю в с.Кочерів, вул.Київська, 4-а, яка саме і межує з землями Тернікових. Цей рейдерський процес поки що тільки розпочали слухати в Радомишльському районному суді.Але це тільки початок. Банда Тернікова з Горбанем та Слюсаренко вже вихваляється тим, що все нерухоме майно, що було продане 2000 року СТОВ'Кочерів' буде повернено 'НАРОДУ', відсужене у власників і перейде у власність сім'ї Тернікових. Адже практика в них вже є - це с.Світлогірське, Кобиляцького району, Полтавської обл., де землі, будівлі, сільська лікарня і, навіть набережна належать Тернікову, та його дружині з двома  дочками.

Та і в самих Кобеляках за рішенням суду було передано Юрію Тернікову 70% акцій меблевої фабрики, нині це підприємство має назву ТОВ'Зоря'.Інші ж 30% акціонерів не отримали ні копійки, лише тому що підписали з Терніковим 'мирову угоду' в Господарчому суді м.Полтави.Отакі вони наївні українські люди! Тепер бігають і плачуться по редакціях газет, бо на адвокатів та суди в них просто немає грошей.

Шановні гості сайту! Ви матимете можливість спостерігати за розвитком детективних, корумпційних, хабарницьких справ в селі Кочерів.

                    З повагою, ваш Василь.

 

 

25 листопада 2008


1


  Закрити  
  Закрити